Paul Solleveld naast directeur nu ook voorzitter NVPI

Paul Solleveld, directeur van de NVPI, volgt Rob Stuyt op als voorzitter van de branchevereniging van de entertainmentindustrie.

Solleveld is door de Algemene Ledenvergadering benoemd tot nieuwe voorzitter van de vereniging. Naast voorzitter is Solleveld sinds 1996 actief als directeur van de NVPI. Hij trad in 1991 in dienst van de industrievertegenwoordiger als adjunct-directeur en heeft vanaf die tijd verschillende bestuursfuncties bekleed.
Voor zijn tijd bij de NVPI is Solleveld werkzaam geweest bij onder meer de IFPI en Buma/Stemra. Bij de rechtenorganisatie was hij betrokken bij de oprichting en begeleiding van de Stichting Auteursrechtbelangen en de Stichting Auteursrechtmanifestaties. Daarnaast was hij onder andere secretaris van de plagiaatcommissie en de Vereniging voor Auteursrecht.
Oud-voorzitter Stuyt is vanaf 1995 actief geweest als voorzitter van de NVPI. Daarnaast vervulde hij bestuursfuncties bij onder meer de IFPI, de Vereniging voor Auteursrecht en de Stichting Auteursrechtbelangen.

27-05-11

X

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Hartelijk dank voor uw aanmelding.

U heeft niet alle velden ingevuld.

U heeft een ongeldig e-mailadres ingevoerd.