Bas Erlings wordt nieuwe communicatie en PR adviseur Buma-Stemra

Op 21 maart begint Bas Erlings als senior communicatie en PR adviseur bij Buma/Stemra. Hiervoor was hij 4,5 jaar werkzaam als senior voorlichter bij de Tweede Kamer-fractie van de VVD.

Erlings wordt binnen de afdeling PR & Communicatie primair verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van het communicatiebeleid en het adviseren hierover. Hij rapporteert in deze functie aan manager PR & Communicatie Buma/Stemra en directeur Buma Cultuur Frank Helmink, die verheugd is met de komst van Erlings: “Deze tijd van vele veranderingen vergt een andere, intensieve en transparante manier van communiceren. Niet alleen met de pers, maar ook met onze achterban en muziekgebruikers. Bas heeft de afgelopen jaren laten zien dit tot in uiterste finesse te beheersen.”

Voordat Erlings werkzaam was bij de Tweede Kamerfractie van de VVD was hij A&R Manager bij achtereenvolgend Zomba, BMG en Universal Music. Met deze stap keert hij terug in de muziekindustrie: "Ik vind het een grote eer om aan de slag te gaan bij Buma/Stemra, en in deze tijd van grote veranderingen een bijdrage te mogen leveren aan het vertegenwoordigen van de belangen van componisten en tekstdichters.”

Bron: Buma/Stemra

14-03-11

X

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Hartelijk dank voor uw aanmelding.

U heeft niet alle velden ingevuld.

U heeft een ongeldig e-mailadres ingevoerd.