Rapport Gerkens controversieel - wet toezicht vooralsnog niet

In haar procedurevergadering van 2 maart jongstleden heeft de Vaste Commissie voor Justitie van de Tweede Kamer besloten om het algemeen overleg over het rapport van de werkgroep auteursrecht (werkgroep Gerkens) controversieel te verklaren. De Commissie zal wel het gesprek van de Commissie met de werkgroep door laten gaan over de kabinetsreactie en de reactie van de werkgroep daarop.

Het bij de Kamer aanhangige wetsvoorstel tot verbreding en aanscherping van het wetsvoorstel toezicht is vooralsnog niet-controversieel verklaard.

Als de Commissie een onderwerp niet-controversieel heeft verklaard, blijft in veel gevallen het oorspronkelijke besluit dat de commissie er al over genomen had overeind. Maar voor de zekerheid heeft de Commissie ervoor gekozen om al die niet-controversiële onderwerpen terug te laten komen op de volgende procedurevergadering zodat intussen bekeken kan worden of het oorspronkelijke besluit in praktische zin nog wel uitvoerbaar is. De volgende procedurevergadering vindt plaats op 10 maart aanstaande.

04-03-10

X

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Hartelijk dank voor uw aanmelding.

U heeft niet alle velden ingevuld.

U heeft een ongeldig e-mailadres ingevoerd.